Algemene voorwaarden

Vervoer met de Vliehors Expres geschiedt op eigen risico. Schades kunnen niet verhaald worden op de Vliehors Expres B.V. U dient tijdens de rit op uw plaats te blijven zitten. Uitstappen pas als de chauffeur dit aangeeft.  Annuleren tot op de dag van vertrek , uitsluitend voor 10.00 uur via email info@vliehors-expres.nl of telefonisch 06-21820842.

Met het kopen van uw plaatsbewijs gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

CORONA MAATREGELEN

Ons bedrijf volgt de hygiënemaatregelen van de overheid nauwgezet op en heeft het ingezette materieel zorgvuldig gereinigd. Passagiers worden gewezen op de extra getroffen maatregelen in verband met voorkoming van de verspreiding van het Coronavirus. In aanvulling op artikel 8 van de algemene vervoer- en reisvoorwaarden is de vervoerder niet aansprakelijk voor schade die ontstaat vanwege het niet in acht nemen van de maatregelen of het niet opvolgen van de aanwijzingen van vervoerder.

Our company closely follows government hygiene measures and has carefully cleaned our buses. Passengers are made aware of additional measures taken to prevent the spread of Coronavirus. In addition to Article 8 of the General Conditions of Carriage and Travel, the carrier is not liable for damage resulting from failure to observe the measures or failure to follow the instructions of the carrier.